Gratis e-boek

Ongehinderd jezelf zijn

Door Ilona Hoffmann

Beste lezer,

Heb je je wel eens afgevraagd waarom je de laatste tijd zo moe bent?

Dan is dit het leukste bericht wat je vandaag gaat krijgen.

Je begrijpt het gewoon niet. Je probeert het de mensen thuis naar de zin te maken en op je werk doe je ook wat je gevraagd wordt. Het lijkt echter wel of het nooit goed genoeg is.

Als je dat herkent dan heb ik goed nieuws voor je.

Bekruipt je steeds vaker het gevoel als je heel voorzichtig je eigen mening geeft, dat de mensen uit je directe omgeving dit eigenlijk helemaal niet zo leuk vinden.

Ze reageren een beetje kort af en vinden het eigenlijk alleen maar lastig dat je zo doet. Ze hebben liever dat je als het ware braaf doet wat zij willen.

Maar meer en meer voel je van binnen hier verzet tegen op komen.

Hoe fijn zou het voor je zijn als mensen je waarderen om wie je bent en juist naar je toe komen om jouw mening te vragen.

Ik ontdekte dat ik dat nog niet zo vaak had meegemaakt. Op 29 februari 2012 knapte bij mij letterlijk het elastiekje .

Een collega op het werk kreeg te horen dat zij ernstig ziek was.

Ik vond dat vreselijk voor haar, maar ik schaamde me ook voor de gedachte die ik kreeg.

Namelijk dat ik het nog drukker zou krijgen dan dat ik het al had.

We werkten al op onze tenen.

We deden eigenlijk al veel meer dan we aan konden. Maar omdat we het met elkaar deden gingen we door.

Ik ging naar huis en begon te huilen.

Dat huilen is eigenlijk niet meer gestopt. Dit was de start van een nieuw leven voor mij.

Deze gebeurtenis is een keerpunt in mijn leven geweest.

Een leven waarin ik mijzelf letterlijk wegcijferde.

Ik ging daar zover in dat ik mijzelf volledig voorbij holde en letterlijk uitputte.

Oh ja, er werd ook nog een diagnose op geplakt:

Burn-Out en depressie.

De volgende dag is mijn reis begonnen om Ongehinderd Mezelf te Zijn.

Ik besloot om het leven te omarmen en mij niet langer te laten leiden door de gewoontes die ik had meegekregen uit mijn jeugd.

Ik ben gaan studeren en ontdekte steeds meer hoe de mensen die me hebben opgevoed (met de beste bedoelingen) of ervaringen die ik hebt meegemaakt me als het ware blijven achtervolgen.

Ik leerde hoe ik die periodes kon afsluiten zonder negativiteit. Ik leerde ook nieuwe manieren om mij “goed genoeg te vinden” om wie ik was en mij daarmee bestaansrecht te geven.

Dit proces heeft mij zoveel gebracht dat ik besloot om andere mensen te gaan begeleiden die ook dergelijke ervaringen hebben.

Er zijn zoveel mensen met burn-out en depressie klachten, die wel vooruitgang boeken, maar toch niet helemaal bevrijd worden van oude gewoontes en toch vermoeid blijven.

Ze kunnen niet de dingen doen in hun leven die ze graag willen doen, zoals genieten van een fijne romantische relatie, zich ontplooien in een mooie uitdagende baan, of plezier beleven aan de kinderen zonder terug te denken aan hun eigen jeugd.

Juist voor die mensen heb ik een boek geschreven met mijn ervaringen.

Ik merkte wat er naast de bestaande therapieën nodig was om me weer letterlijk vrij te voelen. Vrij van alle opgelegde normen en echt weer ongehinderd mezelf te mogen zijn.

Ik ging mensen begeleiden om deze ervaringen ook toe te passen in hun situatie. Ik was verbaasd hoe goed die tips en adviezen ook voor hun werkten… zonder dat ze nog zware medicatie of ingrijpende therapiesessies nodig hadden.

Het bijzondere was dat die mensen vanuit hun omgeving opmerkingen kregen over hoe goed ze eruit zagen en hoe fijn ze het vonden om met hun te mogen samenwerken.

Ze ervoeren plots dat ze zelf konden herstellen van hun burn-out, in staat waren om grenzen aan te geven aan de werkdruk, en zelfs durfden te switchen van baan naar een cultuur die beter bij hun pastte.

Dat is de reden geweest dat ik al deze tips en adviezen voor je heb uitgeschreven in een makkelijk leesbaar boek, waarmee je gaat leren om hetzelfde te doen als dat ik al jaren met veel plezier doe, namelijk ongehinderd JEZELF zijn.

In feite kun je deze tips en adviezen gebruiken om allerlei levensvragen te helpen beantwoorden. Met dit boek ben je in staat om je gedachtes te ordenen en rust te creëren.

Het fijne is dat je niet alleen herstelt van je burn-out. Je kunt zelfs je batterij letterlijk weer opladen en goed je grenzen bewaken zonder dat je omgeving daar een opmerking over maakt.

Simone heeft na het lezen van het boek letterlijk op de pauze knop gedrukt omdat ze zoveel buikklachten had, die achteraf te maken hadden met haar burn-out. Nu is ze aan het herstellen en haar leven helemaal opnieuw aan het inrichten.

Petra kan nu zonder zich te schamen wat meer ruimte voor zichzelf maken om een beetje bij te tanken, zodat ze nog beter de zorg taak voor haar 2 gehandicapte kinderen kan vervullen.

Hoe jij kunt ontdekken hoe je weer ongehinderd jezelf kunt zijn staat in het e-boek

dat je in een namiddag kunt uitlezen om vervolgens te beginnen met de tips om jezelf te gaan zijn zonder dat je bang bent voor de mening van anderen.

Maar je leert meer uit dit boek dan alleen over hoe je herstelt van een burn out of hoe je niet bang hoeft te zijn om je baan te verliezen als je de werkdruk niet langer accepteert.

Hier is een kleine weergave van wat je gaat krijgen…

– In het 1e deel van het boek lees je over mijn ervaringen en hoe ik eruit ben gekomen.

– Vanaf pagina 31 deel ik met jou hoe je in 7 stappen ongehinderd jezelf kan zijn met voorbeelden uit de praktijk, tips en oefeningen die je direct kunt toepassen.

– op pagina 33 leer je hoe je kunt “stoppen met doorgaan” door op de pauzeknop te drukken.

– op pagina 35 ga je weer voelen en krijg je overzicht over wat er bij jou speelt mentaal, fysiek en emotioneel.

– op pagina 38 laat ik je zien hoe je uit de overlevingsmodus kunt komen en hoe je je omgeving als hulpbron erbij betrekt.

– op pagina 41 gaat het er om weer de balance te herstellen in je lichaam door beweging en slaaphygiëne.

– op pagina 44 leer je hoe je een belemmerende kernovertuiging inzichtelijk kunt maken om deze in iets positiefs om te buigen. Want als je weet hoe het allemaal zo gekomen is dan kun je nieuwe keuzes maken. Het gaat dus om bewustworden.

– op pagina 46 laat ik je zien hoe je de nieuwe keuzes/doelen concreet kunt maken

– en tenslotte op pagina 50 ga je ervaren hoe je je nieuwe staat van zijn (trouw aan jezelf) kunt vast houden en uit kunt dragen en hoe je jezelf erbij kunt helpen om de wereld tegemoet te treden nu dat je ongehinderd jezelf gaat zijn.

Dit boek bestaat uit 52 pagina’s en iedere pagina staat boordevol super waardevolle informatie.

Wil je ongehinderd jezelf zijn en de burn out gebruiken om de rest van je leven heerlijk te leven?

Vraag het e-boek gratis aan door een email te sturen naar hoffmannveldhoven@gmail.com

Met liefdevolle groet, Ilona Hoffmann

Vraag e-boek aan:

Je vindt het e-boek binnenkort in je email inbox!

Om je aanvraag te kunnen verwerken wordt je contact data opgeslagen. Kijk hier voor meer informatie hoe wij je privacy waarborgen. https://ilonahoffmanncoaching.nl/?page_id=84