Tarieven

Intake45 mingratis
losse behandeling1 uur80 Euro
losse behandeling 1,5 uur 120 Euro
Burnout basis traject 6 sessies á 1,5
uur
6-8 weken700 Euro
Burnout vervolg traject 6 sessies á
1,5 uur plus bonus sessie á 1 uur
integratie
6-8 weken700 Euro
Burnout totaal paket 12 sessies á 1,5
uur plus bonus sessie Full Body Drum
en een uur integratie
14-16 weken1450 Euro
Full Body Drum1,5 uur120 Euro
Coaching aan zee (Dishoek, Zeeland)
losse behandeling
2 uur160 Euro
Coaching aan zee (Dishoek, Zeeland)2 dagentijdelijk 485 Euro

Kijk ook naar “Vergoeding”

Lichaamsgerichte Coaching

Niet doorleefde emotie vertaalt zich met spanning in je lijf. Niet luisteren naar je gevoelens heeft consequenties voor je lichaam. Lichaamsgerichte coaching bevordert de bewustwording en het opnieuw luisteren naar de signalen van je lichaam. Dit kan veel informatie opleveren over hoe je nu beweegt in het leven en kan van dienst zijn in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het gaat om het weer in contact komen met je eigenlijke Zijn.

Body Drum Release (kan onderdeel van een behandeling zijn)

Body Drum Release is een techniek van bilaterale stimulatie van het lichaam waarbij beide hersenhelften goed verbonden worden. Het is een gesimplificeerde vorm van EMDR. Bij deze methode kom je naar diepe ontspanning, de geest (het denken) en je lichaam worden een geheel. Er vindt een neurologisch proces plaats waarbij een verruimd bewustzijn ontstaat en je beter in contact komt met je gevoel en intuïtie.

Full Body Drum

Een uur BDR op een speciaal muziekprogramma voor diepe ontspanning. Lichaam en geest worden verbonden en je komt bij je gevoel en intuïtie. Weinig praten, gewoon ervaren.

Ademsessie (kan onderdeel van een behandeling zijn)

Door een ademsessie kom je meer in contact met je levenskracht en wie je werkelijk bent. Als een gespannen ademhaling losgelaten kan worden is dat de weg naar het diepere voelen. Er wordt meer zuurstof en energie aan het lichaamssysteem toegevoegd en dat heeft een ontspannende werking. Hierdoor kun je in contact komen met blokkades in jezelf.